Anunciado 7 de mayo 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
3
Tags Relacionados
Descripción del empleo
T'interessaria incorporar-te a una empresa vinculada al sector de l'art i la cultura?

Seleccionem a un/a Màrqueting Digital Specialist altament motivat i amb experiència per a unir-se al nostre equip. Treballaràs la presència digital de l'empresa, des de l'optimització del motor de cerca fins a la gestió de campanyes en xarxes socials i la creació de contingut atractiu.

Si ets un/a apassionat del màrqueting digital, amb habilitats analítiques sòlides i la capacitat d'innovar constantment en un entorn canviant, ens encantaria conèixe’t!

Imagina't com serà el teu dia a dia:

-Desenvolupament d'Estratègies Digitals: Crear i executar estratègies de màrqueting digital per a augmentar la visibilitat i el compromís.

-Gestió de Contingut: Crear i distribuir contingut rellevant i atractiu en diferents plataformes digitals per a aconseguir connectar amb l'audiència.

-Optimització de SEU i SEM: Millorar el posicionament orgànic en els motors de cerca (SEU) i gestionar campanyes de publicitat de pagament per clic (SEM) per a augmentar el trànsit i la conversió en el lloc web.

-Anàlisi de Dades i Mètriques: Monitorar i analitzar el rendiment de les campanyes digitals utilitzant eines analítiques per a identificar àrees de millora i prendre decisions basades en dades.

-Gestió de Xarxes Socials: Crear i mantenir una presència activa en les xarxes socials, gestionant la comunitat, desenvolupant contingut específic i realitzant campanyes per a augmentar la participació i l'abast.

Què t'oferim:

- Oportunitat d'incorporar-te a un equip líder en la gestió cultural, compromès amb la promoció del valor del patrimoni cultural i fer-lo accessible per a les persones.

- Contracte indefinit a jornada completa, amb horari de 09.00 h a 18.00 h de dilluns a dijous i els divendres jornada intensiva.

- Els mesos de juliol i agost podràs gaudir de les teves tardes lliures.

- Lloc de treball: Barcelona

Requisitos mínimos
- Ser una persona amb bones habilitats comunicatives, creativa, motivada per treballar en equip i amb capacitat per a estar en constant aprenentatge.

- Posseir experiència prèvia en posició similar.

- Formació universitària en Màrqueting, Empresarials, ADE, o similar.

- Idiomes: castellà i català natius o bilingüe i anglès avançat. Serà valorable posseir altres idiomes.

- Passió per l'art, la cultura, la història i el patrimoni cultural.

- El més important: ser una persona amb capacitat per a viure experiències úniques a través de l'art i la cultura.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta