Anunciado 5 de octubre 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
4
Descripción del empleo
A Avinent Group ens uneix la passió per convertir-nos en un partner estratègic essencial tant pel sector industrial, com pel sector mèdic. Avui dia, els nostres productes es posicionen a nivell nacional i internacional, demostrant així la seva excel·lència i lideratge al mercat.



El 1958 neix Vilardell Purtí, la divisió industrial del grup, un referent en mecànica de precisió. El seu camí d'èxits ens porta a obrir una nova divisió mèdica, Avinent Implant System, firma de referència en implantologia dental. La investigació científica és l'ànima del seu sistema, oferint implants dentals revolucionaris com el Biomimetic Ocean.

Per completar el cercle i donar una solució completa, el 2009 neix Avinent CAD CAM, oferint solucions en la fabricació de pròtesis personalitzades. Sis anys més tard, es crea una nova línia mèdica enfocada a oferir solucions en el camp crànio-maxil·lofacial, Avinent CMF.

A finals de 2021 es llança una nova línia de negoci, Avinent Orthodontics, creant com a primer producte els alineadors invisibles personalitzats Recode Aligners.

Finalment, gràcies a l'experiència en impressió 3D, la capacitat tecnològica i la innovació com a motor de canvi, a finals del 2022 es va obrir Inmoovs, amb diferents centres podològics on estudiem i produïm plantilles personalitzades.

Es precisen 2 operaris/es de control de fabricació en torns automàtics multieix de decoletatge TORNOS (AS-14 i SAS-16), pels torns de tarda i nit. Estem especialitzats en mecanitzats de precisió per la fabricació de components principalment pel sector de l’automoció.

Descripció de tasques:

* Control dimensional de les peces amb els utillatges de metrologia.
* Ajustos mecànics de precisió, esmolat i canvis d’eines i plaquetes, Centratges de capçals i contracapçal, alimentació material i gestió viruta.

Requisitos mínimos
Formació: Es valorarà formació en CFGM o CFGS en Mecanització, coneixements de toleràncies dimensionals i geomètriques.

Valorable experiència en fabricació amb torns mecànics, i en mecànica general, així com coneixements en ajustos de precisió. Familiaritzats amb les eines de verificació que s'utilitzen (peu de rei, micròmetre, calibres, màquines de visió...).

Conocimientos necesarios
treball en equip
Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta